Vádemelés

2024.03.16. 12:00

Halálra verte szomszédját egy férfi Esztergomban

Halált okozó testi sértés bűntette és zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség azzal a letartóztatott férfival szemben, aki tavaly február 3-án ököllel halálra verte szomszédját.

Kisalföld.hu

A vádirat szerint az ittas férfi tavaly februárban, Esztergomban szóváltásba keveredett a szomszédjával, akit a vita közben ököllel és könyökével többször fejen, mellkason, karon és lábon ütött. A sértett a helyszínen életét vesztette a fején ért sérülések miatt.

A vádlott más bűncselekményt is elkövetett, mert 2022. november 6-án az utcán állva egy 20 centiméter pengehosszúsági bajonettel hadonászva, megöléssel fenyegette meg a lakásában tartózkodó volt élettársát. Az ügyészség vádiratában arra tett indítványt, hogy a Tatabányai Törvényszék az elkövetőt halmazati büntetésül végrehajtandó szabadságvesztésre és közügyektől eltiltásra ítélje. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában