Lánglovagok

2024.02.15. 11:14

Frissített hír - Tűz az M15-ös autópályán - Kamion vontatmánya égett Rajkánál - térkép

Az M15-ös autópálya szervizútján, a rajkai határátkelő közelében csaptak fel a lángok.

Kisalföld.hu

Az egységek megakadályozták a tűz továbbterjedését és jelenleg is oltják a lángokat az M15-ösön Rajka térségében.

15.25 - Megfékezték a kamiontüzet Rajkánál

Eloltották a lángokat az M15-ös autópálya Hegyeshalom felé vezető oldala mellett, a rajkai határátkelő közelében, egy szervizúton, ahol kigyulladt egy nyerges vontató. A vontatmány és rajta két, autógumikkal, valamint más járműtartozékokkal megrakott kisteherautó égett.

A tűz egy szintén a kamionon lévő akkumulátorcsomagot is érintett. A mosonmagyaróvári hivatásos tűzoltók fékezték meg a lángokat, amelyek mást nem veszélyeztettek. A raj biztonságos távolságra vontatta, majd lepakolta a kisteherautókat, és megkezdte az utómunkálatokat. A győri tűzoltódaru is segítette a beavatkozást, amely az M15-ös forgalmát nem akadályozta.

11.08 - Kisteherautó volt a rakomány

Kigyulladt egy kamion vontatmánya az M15-ös autópálya Hegyeshalom felé vezető oldala mellett, egy szervizúton, a rajkai határátkelő közelében.

Mire a mosonmagyaróvári hivatásos tűzoltók a helyszínre érkeztek, a vontatót már lekapcsolták az égő pótkocsiról, amely két, autógumikkal és más járműtartozékokkal megrakott kisteherautót szállított. Az egységek megakadályozták a tűz továbbterjedését, és oltják a lángokat - közölte a katasztrófavédelem.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában