Kék hírek

2024.02.03. 08:37

Elítélték az ásóval támadó nyergesújfalui munkást

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt indult ügy az Esztergomi Járási Ügyészség vádirata alapján. Az Esztergomi Járásbíróság elítélte azt a férfit, aki munkahelyi vita miatt ásóval támadt kollégájára az építkezésen.

Kisalföld.hu

A jogerős végzés szerint 1 év 4 hónap börtönbüntetést kapott, amit két évre felfüggesztettek.

A vádirat szerint az elkövető tavaly május 05-én nyergesújfalui építkezésen dolgozott segédmunkásként. Szintén ezen az építkezésen dolgozott egy másik férfi, akivel vitába keveredtek. A vádlott a kezében tartott ásót két kézzel felemelve egyszer a vitapartnere felé suhintotta. Az ütés elől a megtámadott férfi félrehajolt, majd a bal kezével ráfogott az ásó nyelére. Egy másik férfi kicsavarta az elkövető kezéből az ásót, miközben a támadó férfi a sértettet megrúgta. A további támadás megakadályozása érdekében a harmadik fél a földre vitte az erőszakos férfit, lefogva tartotta, amíg meg nem nyugodott. A megütött munkásnak nyolc napon belül gyógyuló sérülése keletkezett.  

A cselekményről készült videó megtekinthető a weboldalon IDE>> kattintva.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában