Rendőrségi felhívás

2024.02.13. 15:16

Anyagi káros balesetek okozóit keresik a győri rendőrök

Kisalföld.hu

Ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú gépjárművel közlekedett 2024. január 2-án 18 óra 30 perc körüli időben az M19-es számú autóúton Győr felől az M1-es autópálya irányába. Haladása során eddig tisztázatlan körülmények között járművének bal oldalával érintőlegesen ütközött a vele szemből érkező Suzuki típusú személygépkocsi bal oldalával, majd mindkét résztvevő a helyszínről távozott.

2023. december 10-én 15 óra 55 perc körüli időben ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú kisteherautóval közlekedett Győrben, egy műszaki áruház szervízútján a Szauter Ferenc utca irányába. A kihelyezett jelzőtábla ellenére nem biztosított elsőbbséget  a védett úton közlekedő BMW típusú személygépkocsinak. A BMW vezetője - hogy az ütközést elkerülje - áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol nekicsapódott egy vele szembe haladó Peugeot típusú személygépkocsinak. Az eset során a gépjárművezetők félreálltak, beszéltek egymással, de adatokat nem cseréltek.

A balesetek körülményeinek tisztázása érdekében, tanúk jelentkezését várja a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, Győr Szövetség utca 17. szám alatt vagy az 520-092 illetve a 520-094-es telefonszámon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában