Hárman fogták le

2024.01.30. 12:41

Ásóval támadt a munkatársára a nyergesújfalui építkezésen

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt emelt vádat az Esztergomi Járási Ügyészség. A férfi munkahelyi vita miatt ásóval rátámadt az építkezésen kollégájára.

Kisalföld.hu

Forrás: Képernyőkép

A vádirat szerint az elkövető tavaly május 5-én nyergesújfalui építkezésen dolgozott segédmunkásként. Szintén ezen az építkezésen dolgozott egy másik férfi, akivel a vádlott vitába keveredett. A sértett gyanúsnak találta vitapartnere jelenlétét a pincében, ahol a felszerelését tárolta. A szóváltást követően a tanú kiment az épületből.

Az elkövető követte őt, majd a kezében tartott ásót két kézzel felemelve suhintott. A férfi félrehajolt a támadás elől, hogy elhárítsa az ütést ráfogott az ásó nyelére. Egy másik férfi kicsavarta a vádlott kezéből az ásót, miközben az rúgni kezdett. A harmadik fél, hogy megakadályozza az agresszív férfit, kigáncsolva a földre vitte és addig fogta, amíg meg nem nyugodott. A megütött sértettnek nyolc napon belül gyógyuló sérülése keletkezett.  

A támadást rögzítő videó megtekinthető az ügyészség oldalán >>

Az ügyészség arra tett indítványt, hogy az Esztergomi Járásbíróság a felfüggesztett börtönbüntetést szabjon ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában