Speciális táskába rejtette

2023.12.04. 08:47

Háromszor is visszament - Fényképezőgépeket lopott egy győri üzletből a fiatal férfi

A Győri Járási Ügyészség minősített lopás miatt emelt vádat egy férfival szemben, aki a speciálisan kibélelt táskájába rejtve három fényképezőgépet tulajdonított el egy győri, elektronikus eszközöket forgalmazó áruházból.

Simon Roberta

Forrás: Magyarország Ügyészsége

Fotó: Képernyőkép

A vádirat szerint a 22 éves elkövető év elején háromszor is felkeresett egy győri, elektronikai eszközöket forgalmazó üzletet. Az áruvédelmi kapu jelzésének blokkolása érdekében speciálisan kibélelt táskájával ment lopni. A táskába első alkalommal egy 249.999 forint, majd másik két alkalommal 649.999 forint értékű fényképezőgépekkel elhagyta a boltot.

Az első fényképezőgépet 150 euróért, a másodikat 20.000 forintért értékesítette. A harmadik fényképezőgépet a biztonsági őr megtalálta nála, így ez a kár megtérült. A vádlott terhére rótt nagyobb értékre, folytatólagosan, dolog elleni erőszakkal, üzletszerűen elkövetett lopás bűntette egytől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. Az esetről videófelvétel is készült: 

Az érdemi döntést várhatóan a Győri Járásbíróság fogja meghozni az ügyben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában