Biztonsági tanácsok

2023.12.22. 07:58

Felkészülés az ünnepekre: a rendőrség az M1-es egyik pihenőjében tanácsokkal segített az autósoknak

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztály és a Közlekedésrendészeti Osztály munkatársai a karácsonyi megnövekedett forgalomban résztvevőknek nyújtottak néhány megfontolandó tanácsot az áldozattá válás megelőzése érdekében.

Kisalföld.hu

Forrás: police.hu

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztály és a Közlekedésrendészeti Osztály munkatársai a karácsonyi megnövekedett forgalomban résztvevőknek nyújtottak néhány megfontolandó tanácsot az áldozattá válás megelőzése érdekében - írta honlapján a rendőrség.

Az év vége felé közeledve egyre többen ülnek autóba, hogy a még be nem szerzett karácsonyi ajándékokat megvegyék. Fontos azonban, hogy a vásárlások közben se feledkezzenek meg a gépjármű, illetve az abban tárolt értékek védelméről.

A rendőrök december 21-én az M1-es autópálya vármegyei szakaszának egyik pihenőhelyén – többek között – szórólapokkal hívták fel a figyelmet az ünnepi készülődés időszakában előforduló úgynevezett trükkös módszerrel elkövetett vagyon elleni bűncselekményekre, illetve az online térben elkövetett csalásokra, valamint azok megelőzési lehetőségeire. 

Forrás: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában