Közlekedési baleset

2023.12.12. 13:17

Fának ütközött egy autó, letépte a tetejét a 82-es főúton, Veszprémvarsánynál - fotók

Teljes útlezárás van a 38-as kilométernél.

Kisalföld.hu

Fotó: Nagy Gábor

14.22 - A rendőrség közleménye szerint félpályán megindult a forgalom. A műszaki mentés ideje alatt a helyszín közelében közlekedők rendőri irányítás mellett az út egyik sávját használhatják.

14.08 - A mentőszolgálat tájékoztatása szerint a helyszínről egy középkorú férfit súlyos sérülésekkel légi úton szállítottak kórházba.

Fának csapódott egy furgon a 82-es főút 38-as kilométerénél, Veszprémvarsány térségben. A fa letépte a jármű tetejét. A veszprémvarsányi önkéntes tűzoltók áramtalanították a furgont. A pannonhalmi hivatásos egység és a mentőszolgálat is a helyszínen dolgozik. Az érintett útszakaszt a mentés idejére lezárták - írta a katasztrófavédelem.

Elsődleges adatok szerint egy személygépkocsi – eddig tisztázatlan körülmények között – letért az útról és fának csapódott. A szemle, valamint a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszt a rendőrök teljes szélességében lezárták - írta a rendőrség.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában