Kék hírek

2023.12.29. 11:26

390-szer fújtak szondát a sofőrök csütörtökön, mindenki tiszta volt

A rendőrök bűncselekmény elkövetése miatt két személyt állítottak elő.

Kisalföld.hu

A szolgálatot ellátó állomány három személyt fogott el, ebből kettőt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, egyet az ellene érvényben lévő körözés alapján csütörtökön - közölt a rendőrség pénteki összefoglalójában.

A rendőrök bűncselekmény elkövetése miatt két személyt állítottak elő.

Szabálysértési feljelentéssel 11 alkalommal éltek a rendőrök, helyszíni bírságot 27, míg közigazgatási bírságot 56 alkalommal szabtak ki.

Az egyenruhások a megye útjain 390 alkoholszondás ellenőrzést végeztek, amely során egyetlen esetben sem mutatott pozitív eredményt a műszer.

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság felhívja a gépjárművezetők és a közlekedésben résztvevők figyelmét, hogy a biztonsági öv használata a gépjárművekben kötelező nemcsak a járművezető, hanem utasai számára is, és nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy használata életeket menthet meg! Az eszköz a balesetet megakadályozni nem tudja, azonban annak bekövetkezése esetén a sérülések fokát jelentősen csökkentheti.

Elinduláskor mindig csatolják be a biztonsági övet és hívják fel utasaik figyelmét is a használatára! Csak egy mozdulat a biztonságosabb közlekedésért!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában