Autógumit gyújtott fel

2023.11.01. 09:18

Ittasan, meztelenül lángokba borított egy győri pizzériát a 37 éves férfi - fotók

A Győri Járási Ügyészség vádat emelt egy 37 éves férfival szemben, aki ittasan felgyújtott egy autógumit és ezzel tüzet okozott egy üzemen kívüli pizzéria teraszán.

Kisalföld.hu

Fotó: Magyarország Ügyészsége

A vádirat szerint idén februárban, az esti órákban Győrben, egy pizzéria fa terasza alatt tárolt ruhaneműket és autógumit gyújtotta meg meztelenül egy ittas külföldi. A tűz átterjedt a terasz tartópillérére, a tartógerendákra, a pallóburkolatra. Végül járókelők értesítették a tűzoltókat, akik megfékezték a lángokat. A tűzeset során személyi sérülés nem történt, azonban a gyújtogatásból 2,8 millió forintos kár keletkezett.

Az ügyészség nagyobb kárt okozó rongálással vádolja a 37 éves elkövetőt, aki nem tudott tettére magyarázatot adni. A bűncselekmény büntetési tétele három évig terjedő szabadságvesztés is lehet. Az érdemi döntést várhatóan a Győri Járásbíróság fogja meghozni az ügyben.

A mellékelt képeken az épületben keletkezett kár látható.

Fotó: Magyarország Ügyészsége

 

Fotó: Magyarország Ügyészsége

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában