Bűnügyek számokban

2023.11.13. 12:52

7 embert értettek tetten a rendőrök a hétvégén Győr-Moson-Sopronban

Bella Violetta

A Győr-Moson-Sopron vármegyei rendőrök a hétvégén 20 személyt fogtak el, ebből hetet bűncselekmény elkövetésén értek tetten, tíz ellen elfogatóparancs volt érvényben, egy külföldi az ország területén jogellenesen tartózkodott és kettőt egyéb ok miatt fogtak el. A szolgálatot ellátó állomány 13 embert állított elő, négyet bűncselekmény elkövetésének gyanúja, és kilenc magyar állampolgárt pedig egyéb ok miatt. Az egyenruhások a megye útjain 1210 alkoholszondás ellenőrzést végeztek, amely során öt esetben mutatott pozitív eredményt a műszer. Szabálysértési feljelentéssel 27 esetben éltek a rendőrök, 19 személy esetében közigazgatási- és 54 alkalommal helyszíni bírságot szabtak ki - tette közzé az elmúlt napok adatait weboldalán a rendőrség.

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a balesetek mögött többségében súlyos szabályszegés áll a háttérben, de előfordul, hogy kisebb hiba, egy másodpercnyi figyelemkihagyás okozza a tragédiát, ezért vezessenek rendkívül figyelmesen és óvatosan!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában