Tragédia

2023.10.04. 17:19

Halálos baleset - Összeütközött két autó a 83-as főúton, Győrszemere térségében - fotó

A baleset során egy személy olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Kisalföld.hu

19.30 - Az esethez több mentőegységet és egy mentőhelikoptert is riasztottunk. A helyszínen egy felnőtt férfi az újraélesztési kísérlet ellenére is sajnos a helyszínen életét vesztette, további két főt súlyos és egy főt könnyebb sérülésekkel szállítottak kórházba - közölte kérdésünkre Kaszap Réka, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs munkatársa.

17.45 - A rendelkezésre álló információk szerint október 4-én 16 óra 20 körül a 83-as főút 59-es kilométerszelvényben eddig tisztázatlan körülmények között két személyautó ütközött össze. A baleset során egy személy olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. További hárman megsérültek, őket a mentők orvosi ellátásra kórházba szállították - közölte a rendőrség.

A helyszínen jelenleg teljes útlezárás van érvényben, a rendőrök a forgalmat Győrszemere-hegy és Felpéc irányába terelik.

Korábban - Két gépkocsi karambolozott a 83-as főút 59-es kilométerénél, Győrszemere régiójában - közölte a katasztrófavédelem szerda délután 5 órakor. Az autókban összesen ketten utaztak, egyiküket a győrszemerei önkéntes tűzoltók feszítővágóval emelték ki a járműből. A győri hivatásos tűzoltók, valamint a mentők is kiérkeztek a helyszínre, ahol teljes útlezárás mellett dolgoznak.

Információink szerint a balesetben egy ember meghalt.

 

Korábban - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában