kisalfold.hu videó

2023.09.01. 15:44

Két ráfutásos baleset történt az M1-es autópályán a győri elkerülőn - fotó, videó

Olvasónk videót is küldött a kialakult dugóról, a kora délutáni órákban több kilométeres torlódásokra kell számítani.

Kisalföld.hu

Fotó: Nagy Gábor

A Hegyeshalom felé vezető oldalon, Győr elkerülő szakasza elött több jármű ütközött össze. A 106-os km-nél sávzárásra, és ebből fakadóan torlódásra kell készülni. Aki teheti, az az Ács - Bábolna csomópontban letérve, az 1-es főúton kerülhet - írta az Útifnorm.

A katasztrófavédelem szóvivőjének tájékoztatása szerint, két ráfutásos baleset történt a Hegyeshalom felé vezető szakaszon egymástól kétszáz méterre, 3-3, tehát összesen hat jármű érintett. Három könnyű sérültet szállítottak el a mentőszolgálat szakemberei, míg a rendőrök a forgalmat irányították és a győri hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították. Egy sávon halad a forgalom, ezért hatalmas a torlódás. 

A rendőrség az alábbi tájékoztatást adta a balesettel kapcsolatban, itt öt járműről írnak: A rendelkezésre álló információ szerint szeptember 1-én 13:30 körül az M1-es autópálya 107-es kilométerszelvényében rövid időn belül két közlekedési baleset történt, először három személyautó, majd ezt követően kettő gépjármű ütközött össze. A balesetek során kettő személy sérült meg, őket a mentő kórházba szállította.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában