Baleset

2023.09.29. 13:00

Hármas karambol történt az M85-ösön, Ikrénynél - Fotók

Egy kamion, egy személyautó és egy kisteherautó ütközött össze.

Kisalföld.hu

Fotó: Nagy Gábor

14:11 - Életveszélyes sérülések

Megkeresésünkre a mentőszolgálat megerősítette a korábbi értesüléseinket. 

A helyszínről egy személyt súlyos életveszélyes állapotban szállítottak a mentők a területileg illetékes kórházba - közölték. 

13:10 - Túlélte, de súlyos sérüléseket szenvedett

Információink szerint a középkorú férfi életveszélyes sérüléseket szenvedett, koponya- és bordatöréssel szállították a mentők kórházba. 

12:56 - Egy ember sérült meg

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt  szeptember 29-én 11 óra 50 perckor az M85-ös számú autóúton Ikrény térségében. Eddig tisztázatlan okok és körülmények között három gépjármű ütközött. A balesetben egy ember  megsérült, ellátása folyamatban van.

Az érintett útszakaszon a szemle és a műszaki mentés idejére a rendőrök a főutat teljes szélességében lezárták, és a forgalmat a rábapatonai csomópontban a 85-ös főútra terelik - közölte a rendőrség.

12:17 - A tűzoltók feszítővágóval szabadítanak ki egy utast

Egy kamion, egy személyautó és egy kisteherautó ütközött össze az M85-ös autóút 2-es kilométerszelvényénél, Ikrény térségében, a Győr felé vezető irányban. A baleset következtében a személyautóba beszorult egy ember, akit a győri hivatásos tűzoltók feszítővágóval szabadítanak ki. Az érintett útszakaszon forgalmi akadály alakult ki a karambol miatt - közölte a katasztrófavédelem.

Az Útinform tájékoztatása szerint, az M85-ös autóút Győr felé vezető oldalán, nem messze az M1-es autópálya csomópontjától baleset történt. A 2-es km-nél megállították a forgalmat, aki teheti, Rábapatonánál lehajtva a 85-ös főúton kerülhet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában