Látta valaki?

2023.09.18. 17:34

Eltűnt egy 15 éves lány Győrből

Kisalföld.hu

Illusztráció -

Forrás: Pexels

A Győri Rendőrkapitányság eljárást folytat a 15 éves Szabó Beatrix eltűnése ügyében. A fiatal szeptember 16-án, a bácsai búcsúból ismeretlen helyre távozott, tartózkodási helye azóta ismeretlen. A felkutatására tett intézkedések eddig nem vezettek eredményre - írta honlapján a rendőrség.

Szabó Beatrix személyleírása: 165-170 cm magas, átlagos testalkatú, szeme kék, haja derékig érő, szőkés-barna színű, fehér bőrű. Eltűnésekor viselt ruházata: fekete kétrészes ruha, fekete színű WINK márkájú sportcipő.

Forrás: police.hu

A kitakarás nélküli kép ITT>> megnézhető.

A Győri Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható fiatal tartózkodási helyéről, vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, hívja a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon. Névtelenség megőrzése mellett bejelentést tehetnek továbbá az ingyenesen hívható 06-80-555-111 telefontanú, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában