Tanúkat keresnek

2023.08.21. 15:00

Látta az esetet? Karambolozott egy holland autós az M1-esen - Megállt, majd elhajtott

Kisalföld.hu

Ismeretlen forgalmi rendszámú, feltehetően holland honosságú, fekete színű Volkswagen Passat típusú személygépkocsival közlekedett egy sofőr az M1-es autópályán Hegyeshalom irányába 2023. augusztus 15-én 8 óra körül. A 123-as kilométerszelvénynél – pályamunkálatok miatti forgalomkorlátozásokhoz érve – gépkocsiját nem az út vonalvezetését követve, a jobbra tartási szabályokat elmulasztva – kormányozta, és neki ütközött a vele párhuzamosan, azonos irányban haladó Skoda típusú személygépkocsinak, amelyben kárt okozott.

A balesetet követően az ismeretlen gépjárművezető a helyszínen megállt ugyan, azonban azt az adatok egyeztetése nélkül hagyta el.

A fenti baleset körülményeinek tisztázása érdekében tanúk jelentkezését várja a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, a 9024 Győr Szövetség utca 17. szám alatt, vagy a 96/520-092 illetve a 96/520-094-es telefonszámok valamelyikén. Bejelentés tehető továbbá az ingyenesen hívható 112-es segélyhívó számon is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában