Rendőrségi beszámoló

2023.08.11. 07:46

500-szor fújtak a sofőrök szondát Győr-Moson-Sopronban, mindenki tiszta volt

Kisalföld.hu

A rendőrség felvétele

A Győr-Moson-Sopron vármegyei rendőrök az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel, valamint tizenkét anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek - közölte a rendőrség pénteken.

A szolgálatot ellátó állomány tizennégy személyt fogott el, ebből kettőt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, kettőt az ellene érvényben lévő körözés alapján, kilenc külföldit amiatt, mert az országban jogellenesen tartózkodott, valamint egy személlyel szemben egyéb ok miatt intézkedtek a rendőrök.  

Rendőreink bűncselekmény elkövetése miatt négy személyt, illetve egyéb okból kifolyólag két embert állítottak elő.

Szabálysértési feljelentéssel 18 alkalommal éltek a rendőrök, helyszíni bírságot 117, míg közigazgatási bírságot 170 alkalommal szabtak ki. Az egyenruhások a megye útjain 496 alkoholszondás ellenőrzést végeztek, amely során egyetlen esetben sem mutatott pozitív eredményt a műszer.

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság arra hívja fel a közlekedők figyelmét, hogy a balesetek többségében súlyos szabályszegés áll a háttérben, de vannak olyan esetek is, amikor kisebb hiba, egy másodpercnyi figyelemkihagyás okozta a tragédiát, ezért kérjük mindig vezessenek rendkívül figyelmesen és óvatosan!

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában