Rendőrségi felhívás

2023.07.20. 21:49

Vitte a sorompót Nagyszentjánoson, majd elhajtott

Az eset még áprilisban történt. A győri rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen sofőr beazonosításához.

Kisalföld.hu

Forrás: police.hu

A Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya eljárást folytat vasúti közlekedés biztonsága elleni vétség elkövetésének gyanúja miatt.

A rendelkezésre álló adatok alapján egy ismeretlen személy közlekedett 2023. április 28-án 15 óra körül ismeretlen gépjárművel Nagyszentjános belterületén, a Fő úton az 1-es számú főútvonal felől a Banai út irányába. A vasúti átjáróhoz érve figyelmen kívül hagyta a biztosító berendezés tilos (piros) jelzését, és át akart hajtani azon. Manővere során azonban a már mozgásban lévő csapórúdnak ütközött, amely ennek következtében letört. A sofőr az eset következtében veszélyeztette a vasúti közlekedés biztonságát. Az ismeretlen elkövető cselekményét követően a helyszínről bejelentés, illetve adatai hátra hagyása nélkül hajtott el - számolt be az esetről a rendőrség.

A baleset körülményeinek tisztázása érdekében a Győri Rendőrkapitányság kéri, hogy aki látta a balesetet, vagy arról bármilyen adattal rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Győr, Szövetség utca 17. szám), vagy hívja a 06-96/520-092 illetve a 06-96/520-094-es telefonszám valamelyikét.

Továbbá névtelensége megőrzése mellett bejelentés tehető a nap 24 órájában elérhető Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjában, a 06-96-417-329-es hívószámon. Jelentkezni lehet még a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámon, valamint a 112-es díjmentes segélyhívó számokon is.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában