Eltűnt személyek hatékony keresése

2023.05.23. 13:29

Megállapodást kötött a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság és a Tatabányai 4x4 Terepjárós, Polgári Védelmi és Önkéntes Tűzoltó Egyesület

Az eltűnt személyek hatékonyabb keresése és minél előbbi megtalálása érdekében kötött együttműködési megállapodást a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság és a Tatabányai 4x4 Terepjárós, Polgári Védelmi és Önkéntes Tűzoltó Egyesület.

kisalfold.hu

A felek a megállapodásban vállalták, hogy egymás tevékenységét segítik, biztosítják a keresés eredményes lefolytatásához szükséges információkat, valamint, hogy a rendőrség által megszervezett kutatások során az egyesület a helyszínre kivonulva segíti az egyenruhások munkáját. 

Az együttműködési megállapodást Farkas Gábor r. dandártábornok, vármegyei rendőr-főkapitány és Körösladányi Zsombor, a Tatabányai 4x4 Terepjárós, Polgári Védelmi és Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke írta alá. - olvasható a police.hu oldalán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában