Kék hírek

2023.04.24. 12:00

Többször fejbe ütötte az eladót bolti lopás közben az 59 éves férfi Győrben

Az idős férfi tavaly ősszel árucikkeket tulajdonított el egy üzletből, majd az eladóval és biztonsági őrrel dulakodni kezdett az utcán - írta közleményében a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Főügyészség.

kisalfold.hu

Illusztráció -

Forrás: MW Archív

Fotó: Karnok Csaba

Az 59 éves férfi az otthonához közeli vegyesboltba ment, ahonnan különféle árucikkeket emelt el a polcról. Az egyik eladó ezt észrevette és követte az utcára, majd szólt az üzlet biztonsági őrének is. Az utcán a férfi az eladó hölgyet többször fejbe ütötte a nála lévő hátizsákkal. Az elkövető másik kezében lévő bevásárlókosarat és annak tartalmát a hölgy és a biztonsági őr megpróbálták tőle visszavenni. 

A hölgy nyolc napon belüli sérüléseket szenvedett. A dulakodás során az árucikkek nagy részét sikerült az üzletbe visszavinni, egy részük azonban a járdára borult, egy üveg bor pedig összetört. A kiborult tárgyakat a férfi felvette a földről, elrakta, majd távozott a helyszínről. 

Az elkövetőt elfogatóparanccsal elfogták, akár 10 év szabadságvesztésre is számíthat. Az ügyészség a férfit rablás bűntettével és könnyű testi sértés vétségével vádolja. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában