Mentőhelikopterrel szállították a bécsi kórházba

2023.03.10. 08:06

Tragédia a locsmándi fürdőben - ötéves kislány vesztette életét a medencében

A Sonnentherme minden alkalmazottját még mindig erősen megérinti és sokkolja a hétvégén történt tragédia. Mélyen sajnáljuk, hogy a megtett intézkedések ellenére sem lehetett megmenti a lány életét – nyilatkozta Werner Cerutti, a Soproni járással szomszédos, locsmándi (Luttsmannsburg) fürdő vezetője a Vaol-nak.

kisalfold.hu

Forrás: Sonnentherme.at

- Rendkívül megdöbbentünk, amikor a rendőrség múlt vasárnap megerősítette, hogy az az ötéves kislány, aki szombaton a létesítményünkben úszás közben balesetet szenvedett, a bécsi kórházban meghalt – szögezte le Werner Cerutti, a Sonnentherme Lutzmannsburg-Frankenau GmbH ügyvezető igazgatója.

– Azonnal együttérzésünket fejeztük ki a szülőknek, rokonoknak és barátoknak a Sonnentherme nevében. Egyúttal reményünket fejeztük ki, hogy ezekben az elképzelhetetlenül nehéz órákban is kitartanak, erősek maradnak.

Forrás: Sonnentherme.at

Megtudtuk, a baleset szombaton kora délután történt. Egy vendég vette észre, hogy egy kislány jóideje nem jött fel a víz felszínére. A gyermeket kivitték a medencéből, a létesítmény életmentője értesítette a mentőket, és azonnal megkezdtél az újraélesztését.

- Szorosan együttműködünk a rendőrséggel és az ügyészséggel, hogy tisztázzuk, mi vezetett ehhez a balesethez – folytatta az igazgató. - A Sonnentherme vezetősége vasárnap óta naponta többször is felvette a kapcsolatot a hatóságokkal. A videófelvételeket már átadtuk az illetékeseknek. Minden rögzítve van: hol volt a család, mikor ugrott a lány a vízbe, mikor vették őt észre. Az újraélesztési kísérleteket is rögzítették a kamerák.

Bővebb részleteket ide kattintva olvashatnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában