A szobát is szétverte

2022.11.21. 08:28

Szilánkosra törte az élettársa arcát egy férfi a győri munkásszállón

A Győri Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen, aki élettársát, egy másik férfit bántalmazott a közös lakóhelyükön, egy munkásszállón.

Forrás: Ügyészség/police.hu

Forrás: police.hu

A vádirati tényállás szerint idén nyáron a két férfi között hangos veszekedés alakult ki a munkásszállón lévő közös szobájukban, melynek során a vádlott bántalmazta a sértettet: ököllel és egy seprű nyelével többször ütötte őt.

A bántalmazott férfi szilánkos arccsonttörést és járomcsonttörtést szenvedett el, melyek nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülések.

A vádlott ezen felül 168.335 forint értékű rongálási kárt okozott a munkásszálló felszerelésének megrongálásával: a fürdőszoba ajtaját levette és a folyosóra dobta, a szoba ablakát kitörte, behorpasztotta és letépte a hűtőszekrény ajtaját, letépte a zuhanykabin ajtaját, elgörbítette a ruhásszekrényben lévő ruhaakasztó rúdját.

Az ügyészség a férfit súlyos testi sértés bűntettével és kisebb kárt okozó rongálás vétségével vádolja. Vele szemben négy év szabadságvesztést is kiszabhatnak.

Az ügyben az érdemi döntést várhatóan a Győri Járásbíróság fogja meghozni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában