Baleset

2022.06.18. 20:26

Motorosok ütköztek a 14-es főúton Győr és Vámosszabadi között - Az egyik motor kigyulladt, 5 sérült - fotók, videó

Információink szerint több motoros ütközött a 14-es főúton.

kisalfold.hu

Az egyik motor teljesen kiégett - Fotó: Nagy Gábor

A rendőrség vasárnap közzétett közleménye szerint a 14-es számú főúton négy szlovák motor közlekedett Győr felől Vámosszabadi irányába június 18-án 19 óra 55 perc körül. A főút 5. kilométerszelvényben, Sárás magasságában egy személygépkocsi előzésébe kezdett az egyik motort vezető, 44 éves szlovák férfi, aki feltehetően nem volt tekintettel a forgalmi viszonyokra érintőlegesen neki ütközött az előtte haladó motoros társának. Az elől haladó 34 éves szlovák sofőr a motorkerékpárjával elborulva a menetiránya szerinti bal füves padkán álló oszlopnak ütközött, és megpördülve bal oldalával az árokba vágódott.

A baleset okozó motoros az ütközés során elvesztette járműje felett az irányítás. A sofőr tovább sodródott, megcsúszva a motorral érintőlegesen a 36 éves szlovák személy által vezetett, és a 34 éves szlovák férfi motorkerékpárjának is neki ütközött.

A három ütközés után a 44 éves sofőr motorkerékpárjával a menetiránya szerinti jobb oldali füves árokba csapódott, és ott teljes terjedelmében kiégett. A balesetet okozó jármű vezetője és annak női utasa megsérült, őket a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték. Az eset körülményeit a Győri Rendőrkapitányság vizsgálja

22.45 - A rendőrök befejezték a személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset helyszínelését.

Amint arról korábban beszámoltunk, a 14-es számú főút 5. kilométerszelvényében Győr és Vámosszabadi között június 18-án 19 óra 55 perc körül eddig tisztázatlan körülmények között három motorkerékpár ütközött össze. A baleset helyszínén a szemle és a műszaki mentés véget ért, így a főúton a forgalom ismét zavartalanul haladhat.

A helyszínre több mentőegység érkezett: a baleset következtében egy középkorú nő és egy középkorú férfi könnyebb sérüléseket szenvedett. Ellátást követően stabil állapotban szállították őket kórházba - közölte a mentőszolgálat.

20.45 - A rendőrség tájékoztatása szerint a 14-es számú főút 5. kilométerszelvényében Győr és Vámosszabadi között június 18-án 19 óra 55 perc körül eddig tisztázatlan körülmények között három motorkerékpár ütközött össze. A baleset következtében öt személy szenvedett orvosi ellátást igénylő sérülést. A rendőrök teljes útlezárás mellett helyszínelnek, kerülni a 813-as számú főút irányba tudnak az arra közlekedők.

20.40 - Három motorkerékpáros ütközött össze a 14-es főúton, Vámosszabadi és Győrújfalu között. A baleset következtében az egyik jármű az árokba borult és kigyulladt. Az esethez a lébényi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik eloltották a lángokat. A munkálatok idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták - közölte szombat este a katasztrófavédelem.

Előzmények - Információink szerint több motoros ütközött a 14-es főúton. Torlódásra kell számítani. Munkatársunk a helyszínre tart, amint firss információnk van, frissítjük cikkünket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában