Nem puszta fenyegetőzés volt

2022.05.09. 17:01

Az ablakon ugrott ki egy peresztegi nő, hogy szétverje a párja autóját egy gitárral

A szomszédok is megijedtek tőle.

kisalfold.hu

Forrás: Soproni Rendőrkapitányság

Péntek este kapott bejelentést a rendőrség arról, hogy Peresztegen egy nő egy elektromos gitárral verte szét a Fő utcában álló egyik autó szélvédőjét. A rendőrök a helyszínre mentek, ahol a 27 éves férfi elmondta, hogy összeveszett 29 éves élettársával, aki a vita közben azzal fenyegette meg, hogy betöri az utcában parkoló autója ablaküvegeit. 

Forrás: Soproni Rendőrkapitányság

A hölgy nemcsak puszta fenyegetőzésnek szánta szavait. A ház ablakán át, kezében a gitárral kiugrott az utcára, és dühében betörte vele a férfi kocsijának az első szélvédőjét.

Forrás: Soproni Rendőrkapitányság

 A hangzavarra a pár szomszédjai kimentek,  és miután megijedtek a nő kontrollálatlan viselkedésétől, hívták a rendőröket. 

Forrás: Soproni Rendőrkapitányság

Az intézkedők a nőt a Soproni Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, melynek során beismerő vallomást tett.

Tekintettel arra, hogy tettével másokban riadalmat, félelmet keltett, a nyomozók garázdaság vétségének az elkövetése miatt indítottak büntetőeljárást ellene.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában