Lebukott

2022.05.03. 08:20

A fiatal férfi hét alkalommal tankolt fizetés nélkül Győrben

A Győri Járási Ügyészség vádat emelt egy 30 éves férfival szemben, aki hét alkalommal is fizetés nélkül hajtott el győri benzinkutakról tankolás után.

kisalfold.hu

Fotóillusztráció: MW

A vádirati tényállás szerint a 30 éves férfi 2021 júniusában tizenegy nap alatt hét alkalommal tankolt az édesanyjától kölcsönkapott autóba különböző győri benzinkutakon, ahonnan aztán fizetés nélkül elhajtott.

A férfi minden alkalommal prémium üzemanyagot tankolt a járműbe, és többször előfordult, hogy egy nap alatt, pár óra eltéréssel kétszer is teletankolta az autót. A férfi a bűncselekményekkel közel 90 ezer forint kárt okozott.

Ezen túl a gyanúsított 2021 júliusában egy ismerőse üzletének kirakatát is betörte, ezzel 60 ezer forint kárt okozott.

"A férfit az ügyészség több rendbeli, minősített lopás vétségével és garázdaság vétéségével vádolja, vele szemben a halmazati szabályok alapján három évig terjedő szabadságvesztés is kiszabható. A nyomozást az ügyben a Győri Rendőrkapitányság munkatársai folytatták le, míg az érdemi döntést várhatóan a Győri Járásbíróság fogja meghozni" - közölte portálunkkal a Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában