Tűz

2022.03.13. 20:56

Eloltották a tüzet - Kigyulladt a szeméttelep Csérnél - fotók

50 tűzoltó dolgozott az oltáson.

kisalfold.hu

Forrás: Balogh Levente / Iváni Önkéntes Tűzoltó Egyesület

Mintegy kétezer négyzetméteren égett hulladék egy szeméttelepen, Csér külterületén. A tűzhöz a sárvári, a kapuvári, a szombathelyi, a pápai hivatásos, a répcelaki önkormányzati és az iváni, a répcelaki, a csáfordjánosfai és a répceszemerei önkéntes tűzoltókat riasztották. Az egységek nyolc vízsugárral eloltották a lángokat a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett. Összesen ötven tűzoltó dolgozott az oltáson, munkájukat munkagépek is segítették.

 

Korábban - A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint, vasárnap este - a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett - öt vízsugárral oltják a lángokat a tűzoltók a szeméttelepen, ahol mintegy 700 négyzetméteren ég a hulladék. A tűzoltók munkáját erőgépek is segítik.

A tűzhöz a sárvári, a kapuvári, a szombathelyi hivatásos, a répcelaki önkormányzati és az iváni, a répcelaki, a csáfordjánosfai és a répceszemerei önkéntes tűzoltókat riasztották. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában