Azok is megijedtek, akik látták az esetet

2022.02.02. 19:08

Összeszólalkozott 3 férfi Győrben a Bisinger sétányon, a vita hevében egy kés is előkerült

A Győri Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt indított büntetőeljárást egy győri férfi ellen.

kisalfold.hu

Forrás: police.hu

A rendőrségre 2022. február 1-én 17 óra körül jelentették be, hogy Győrben, a Bisinger József sétányon egy ember kiabál, és késsel a kezében fenyeget két személyt.

A kiérkező rendőrök megtudták, hogy a három férfi – vélhetően egyikük barátnője miatt – keveredett hangos szóváltásba egymással. A vita hevében egyikük, egy 24 éves győri férfi a kabátjából egy kést rántott elő. Azt a magasba emelte,  és kardozó mozdulatokkal fenyegette a másik két férfit. 

 

A 24 éves győri férfit - a közelben tartózkodó győri városrendészet munkatársai közreműködésével - a járőrök elfogták, és a helyi rendőrkapitányságra előállították, ahol őt a nyomozók – őrizetbe vétele mellett – garázdaság bűntett elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Forrás: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában