Családi veszekedés

2022.01.02. 11:16

Papagájt vágott földhöz egy férfi Győrben, majd a lányát és a szomszédot is megütötte

Rosszul kezdődött az újév annál a győri családnál, ahova január 1-jén 17 órakor hívták ki a rendőrséget.

kisalfold.hu/police.hu

A rendőrség felvétele

A helyszínre érkező egyenruhásoknak a sértett elmondta, hogy a szülei kapcsolata már egy éve megromlott, gyakoriak voltak a veszekedések a családban, ezért költözött el ő is otthonról. Aznap délután az édesanyja felhívta, hogy az apja megint kiabál, és azzal fenyegetőzik, hogy a lakásban élő három papagájt – amit annak idején a férfi a lányának vett – kidobja. Mire a sértett a szülei lakásába érkezett, az apa az egyik 16 éves papagájt földhöz vágta, aminek következtében a kisállat azonnal elpusztult. Amikor a lánya kérdőre vonta a családfőt, a férfi megpofozta, majd a másik madarat egy hordozóba tette, és abba is belerúgott. A kiabálásra az egyik szomszéd megjelent, akit az agresszív ember többször ököllel megütött, majd lefejelt, ami miatt a bántalmazott megsérült. A lánynak sikerült a másik két kismadarat kimentenie a lakásból - közölte a rendőrség vasárnap.

 

A rendőrök a 69 éves férfit elfogták, majd a rendőrkapitányságra történt előállítását követően súlyos testi sértés bűntett kísérletének, és állatkínzás vétségének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában