Bűnügy

2021.09.18. 09:16

Ittasan kötött el egy kocsit, amivel tankolás után fizetés nélkül hajtott el a benzinkútról egy 24 éves győri férfi

A komáromi rendőrök befejezték az eljárást az ellen a 24 éves győri férfi ellen, aki a korábban engedély nélkül elvitt autót ittasan vezette, majd tankolás után fizetés nélkül távozott egy helyi benzinkútról.

Forrás: police.hu

Forrás: Illusztráció

Az incidens még augusztus végén történt. A rendőrségre az éjjeli órákban érkezett a bejelentés, miszerint egy komáromi benzinkútról tankolás után egy teherautó vezetője fizetés nélkül elhajtott – írja a police.hu.

A rendőrök azonnal a sofőr nyomába eredtek, akit tíz perc múlva Almásfüzítőn állítottak meg. Vele szemben alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív lett, ezért előállították a Komáromi Rendőrkapitányságra. A szonda mérési eredményei alapján büntetőeljárás indult, a fizetés nélküli távozás miatt pedig feljelentést tettek ellene.

Az eljárás során aztán kiderült, hogy az autót V. Gergő a tulajdonos tudta és beleegyezése nélkül vitte el, és használta. Így emiatt is büntetőeljárást kezdeményeztek a 24 éves győri férfi ellen, majd lopás elkövetése miatt őrizetbe vették. A kocsit visszaadták a tulajdonosnak.

Az ügyben a komáromi nyomozók a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában