40-en keresték

2021.08.23. 11:44

Quadokkal találták meg az idősotthonból eltűnt idős férfit Győrújbaráton

Még sötétedés előtt, a bejelentéstől számítva 3 órán belül a nyomára akadtak.

kisalfold.hu

Forrás: rendőrség

Egy 80 éves férfi eltűnését jelentették vasárnap nem sokkal délután 4 óra után a rendőrségnek egy győrújbaráti idősotthonból. Azért kértek segítséget, mert nem tudták, hogy az idős, beteg férfi hova mehetett a nap folyamán.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központja haladéktalanul a helyszínre irányította a győri rendőröket, és a kutatáshoz nyomban önként csatlakozott a Győr-Moson-Sopron megyében működő hat polgárőr egyesületből 40 munkatárs is. A rendőrök a polgárőrökkel együttműködve azonnal megkezdték, és a bejelentéstől számított mintegy három órán belül rátaláltak, és őt épségben otthonába vitték.

A Győrújbaráti Önkéntes Tűzoltó Egyesület beszámolója szerint 5 quaddal 3 crossmotorral valamint a Nivával indultak az erdőbe és az erdei utakra az eltűnt bácsi keresésére. Győrújbarát nehezen bejárható erdős, bokros területeit vizsgálták át, amikor Dávid Balázs motorjáról szúrta ki a fűben fekvő idős férfit, az autóval járhatatlan részen. Sikerült lehozniuk és sértetlenül visszavinniük őt az idősotthonba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában