Balesetek az őszi utakon

2019.10.30. 10:45

Két autó is felborult a megye útjain 24 óra alatt – fotók

Egy 53 éves téti megsérült abban az autóban, ami előbb egy csatorna átjárónak, majd az árokfalnak ütközött, és hossztengelye körül átfordulva állt meg.

kisalfold.hu

Fotó: rendőrség

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt a 8418-as számú út 3+780. kilométerszelvényében, kedden délelőtt. Egy 53 éves téti férfi közlekedett személygépkocsival Koroncó felől, a 83-as számú főút irányába. Haladása során – eddig tisztázatlan okból – az úttestről lesodródva, előbb egy csatorna átjárónak, majd az árokfalnak ütközött, és hossztengelye körül átfordulva állt meg. A balesetben a sofőr megsérült, őt a mentők kórházba vitték.

Fotó: rendőrség

Anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt Győrben a Hűtőház utcában, kedden délután. Egy 33 éves felpéci férfi közlekedett személygépkocsival Győrszentiván felől, Győr irányába. Egy jobbra ívelő kanyarban – eddig tisztázatlan okból – elveszítette uralmát járműve felett, és előbb egy szemből érkező autónak ütközött, majd az úttesten továbbcsúszva a jobb oldali árokba borult. Személyi sérülés nem történt.

Fotó: rendőrség
Fotó: rendőrség

A további balesetek megelőzése érdekében a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét az alábbiakra:

  • A megváltozott őszi időjárásra tekintettel, minden esetben az időjárási-, a látási- és az útviszonyoknak megfelelően vezessék járműveiket!
  • Csúszóssá teheti az utakat a fákról lehulló levéltömeg, a felhordott sár, a reggeli fagyok és a lecsapódó köd, ezért javasolt a téli gumik használata.
  • Kiemelt figyelmet kell fordítani a sebesség és a követési távolság helyes megválasztására, valamint az előzési szabályok betartására.
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában