Időjárás

2024.02.07. 03:05

Milyen időjárás vár ránk szerdán a keddi melegrekord után a Kisalföldön?

Időjárás előrejelzés - A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán 13 és 18 fok között valószínű. Az időjárás továbbra is tavaszias lesz.

Kisalföld.hu

A pára-és ködfoltok feloszlása után változóan felhős időnk lesz. Nem lesz estig csapadék. 10-16 fok valószínű. A délnyugati szél többfelé lesz erős - írta időjárás előrejelzésében a koponyeg.hu.

időjárás
Az időjárás továbbra is a tavaszt idézi

Időjárás előrejelzés az ország területén szerda éjfélig

Fátyolfelhők lesznek felettünk, de éjszaka a szélvédett részeken képződő pára, valamint ködfoltok holnap a Dunántúlon itt-ott csak lassabban szűnhetnek meg. Emellett szerdán a déli, délkeleti tájak fölé átmenetileg vastagabb felhők érkeznek, majd este az északi országrész fölé frontfelhőzet húzódik, amiből a határvidéken néhol nem kizárt szemerkélő eső. A nyugatias szél - amely éjszakára veszít erejéből - továbbra is nagy területen lesz élénk, erős, sőt néhol viharos széllökések is előfordulhatnak.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 1 és 6 fok között várható, gyenge fagy kevés helyen főleg az Észak- és Nyugat-Dunántúlon lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán 13 és 18 fok között valószínű.

Kedden számoltuk be arról, hogy több kisalföldi településen, köztük Sopronban, megdőlt a melegrekord.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában