Időjárás

2022.12.25. 15:16

Marad a "kaliforniai karácsony" térségünkben - akár 14-15 fokot is mérhetünk hétfőn az Észak-Dunántúlon

kisalfold.hu

Fotóillusztráció: MW-archívum

Fotó: © Unger Tamás

Vasárnap nagyrészt közepesen vagy erősen felhős lesz az ég, de az ország keleti felén nagy területen zavartalan lesz a napsütés. Északkeleten néhol tartósan borult, párás maradhat az idő.

Forrás: OMSZ

Éjjel romlanak a látási viszonyok, nagy területen beborul az ég, és nagyobb eséllyel az Északi-középhegységben, az Észak-Alföldön és az Alpokalján hétfőn napközben is tartósan borult, párás maradhat az idő, míg a legtöbb helyen vékonyodik, szakadozik a felhőzet és több órára kisüt a nap. Estétől észak felől újra vastagszik a felhőzet - írja a Met.hu.

A szitálás mellett holnap helyenként már gyenge eső is előfordulhat. A délies szelet ma néhol, holnap akár több helyen kísérhetik élénk széllökések. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és +7 fok között alakul, a szeles dunántúli tájakon lesz a legenyhébb az idő. A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn a napos részeken 8 és 15, a tartósan borult, párás tájakon 4 és 7 fok között várható.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában