Vacsora, sztárfellépő, jutalomosztás

2023.12.19. 19:03

Így zárják az évet: céges bulik a dolgozók boldogságáért Győr-Moson-Sopronban

Céges bulival zárta az évet több Győr-Moson-Sopron vármegyei vállalkozás. Van, ahol a dolgozók saját pálinkával koccintottak, máshol a törzsgárdát ünnepelték dumaszínházas előadóval. Volt olyan cég, amelyik egy komplett sportcsarnokot bérelt ki, hogy hatszáz munkatárs ünnepelhessen együtt.

Kisalföld.hu

Klasszikus torta helyett 600 pohárdesszertet kínáltak a Motherson karácsonyi bálján: a „régi dolgozók” és a vezetőség osztotta ki a finomságot a kollégáknak. Balra Tibori Pál-Levente, a Motherson kelet-európai és németországi alelnöke, mellette Tóth Hajnalka regionális HR-vezető.

– Olyan pálinkával koccintottunk, amelyhez az őszi szüreti mulatságunkon a kollégák taposták a szőlőszemeket egy hatalmas dézsában – közölte velünk Prohászka Andrea ügyvezető. 

– A Tutti Kft. naptárában arany tintával bekarikázott esemény a hagyományos karácsonyi parti. Idén is ez a rendezvény zárta az egész évet átszövő közösségépítő sorozatunkat. Az év végi céges buli egy vidám este, ahol a meghittség is fontos szerepet játszik. Az idei rendezvényre meghívtuk a Richter János Zeneművészeti Szakközépiskola tanulóját és tanárát, hogy karácsonyi művekkel tegyék még csillogóbbá az estét. És mivel igazi bulizós kollektíva a Tutti csapata, az estet táncos mulatság zárta. 

Közös fényképnézegetés 

A Tutti családi vállalkozás poralapú élelmiszerek gyártásával és fejlesztésével foglalkozik. Mint Prohászka Andrea kifejtette, legfőbb értékeik közül kimagaslik kiváló csapatuk. Sikereik alapköve ez a jól működő közösség. A parti egy jó hangulatú vacsora, amelyen kihirdették az év dolgozóit, megünnepelték azokat a kollégákat, akik kiemelkedőt nyújtottak saját területükön. 

– Különösen karácsony táján érezzük annak fontosságát, hogy magánemberként is odafigyeljünk egymásra, ne csak a szokásos feladatainkról beszélgessünk kollégáinkkal – mondta a cég ügyvezetője. – Karácsony előtt mindig visszatekintünk az elmúlt esztendő fontos pillanataira, idén közös fényképnézegetéssel idéztük fel az év eleji hagyományos koccintás, a nyári mulatság, az őszi szüreti fesztivál, a kiállítások, elnyert szakmai díjak, vagy épp a nemrégiben rendezett Mikulás-ünnepség emlékezetes pillanatait. 

Dumaszínházas est közösségépítésként 

A Rába Járműipari Holdingnál is megtartották a szokásos törzs­gárda jubileumi vacsorát. A Rába-csoport hagyományos rendezvényét először 2016-ban rendezték, ezen ünneplik és elismerik azt a több mint 100 kollégát, aki hosszú évek óta tagja a Rába-családnak, külön kiemelve Udvardy Józsefet, aki 50 éve rábás. Az este különlegességét nem csupán az ízletes gasztronómia je­­lentette, hanem a közösségépítés és a nagyszerű hangulat is. Az est meglepetésvendége Kiss Ádám volt, a Dumaszínház tagja. A Rábának számos céges rendezvénye van, karácsonyi vacsorát a dolgozók nagy száma miatt ­azonban nem szoktak rendezni. 

A 30. évet ünnepelték 

A mosonmagyaróvári térség legnagyobb foglalkoztatója a Motherson, mely idén is nagyszabású karácsonyi céges bállal lepte meg munkavállalóit. 

– 2011-ben szerveztük meg először, azóta minden évben megtöltünk egy sportcsarnokot. Nálunk ez az év legfontosabb és legkedveltebb eseménye – hangsúlyozta érdeklődésünkre az autóipar területén tevékenykedő Mo­­therson regionális HR-igazgatója, Tóth Hajnalka. A vállalkozás a vármegyében négy telephelyen mintegy kétezer munkatársat foglalkoztat. 

– Kemény évek vannak az autóipar mögött, az év lezárásához egy ilyen ünnepi esemény hozzátartozik. Szép környezetben megvendégeljük a kollégáinkat, megköszönjük nekik egész éves munkájukat. Idén is 600 dolgozóval ünnepeltünk, a bál apropója az is volt, hogy a Motherson jogelődjét 1993 decemberében alapították, így a 30. évfordulónkat is ünnepeltük – fűzte hozzá a HR-vezető. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában