A rangsor élén

2023.11.19. 13:12

A legjobb hazai munkahelynek ismét a négykarikás győri óriáscéget választották

Ismét az Audi Hungaria vehette át a „Magyarország legvonzóbb munkahelye” díjat, melyet az összesített mezőnyben és az autóiparági munkáltató kategóriában elért első helyezésével érdemelt ki.

Kisalföld.hu

A győri Audi képviseletében (b-j) Csémy Katalin, Czechmeister Mónika és Boros Barbara a díjjal.

A díj alapjául a PwC Magyarországon végzett online kutatása szolgált, mely több mint 80 ezer válaszadó munkahelyválasztási preferenciáit tükrözi.

– A munka világa rendkívül gyorsan változik, melyre a munkavállalók igényei is erősen hatnak. Mi az Audi Hungariánál aktívan alakítjuk a munkakörnyezetet. Törekszünk arra, hogy Magyarország legvonzóbb munkaadójaként dolgozóinknak kiszámíthatóságot és vonzó fejlődési lehetőségeket biztosítsunk.

Örülök, hogy idén ismét az Audi Hungaria nyerte el a hazai autóipari szektor legvonzóbb munkahelye díját és az összesített kategóriában is az első helyen végeztünk – mondta Németh Kinga, az Audi Hungaria személy- ügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja.

A győri Audi képviseletében Csémy Katalin, Czechmeister Mónika és Boros Barbara a díjjal. 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában