Gazdaság

2022.10.21. 18:56

Rangos nemzetközi szakmai díjat nyert a Graboplast Düsseldorfban

A Graboplast MEGA speciális sportpadlója a düsseldorfi „K 2022” Műanyagipari Szakkiállításon az Inovyn Award-díj aranyérmét nyerte el. A világ különböző országaiból beküldött 130 különféle termékpályázat közül a győri székhelyű Graboplast a világ legnagyobb PVC alapanyag gyártójának szakmai elismerésében részesült, a pályázatot műanyagipari szakemberekből álló nemzetközi zsűri bírálta el.

kisalfold.hu

Az elnyert díjunk ismételten bizonyítja, hogy a Graboplast terméke méltán évek óta az egyik legkeresettebb sportpadló burkolat a világ számos országában. A legösszetettebb sportpadlónk piaci bevezetését hosszú évekig tartó szakmai fejlesztés előzte meg

– mondta el Németországban a díj átvételekor Mészáros Zoltán.

Az alapanyag-beszerzés kapcsán évek óta kiváló szakmai kapcsolatban vagyunk a díjat alapító Ineos vállalatcsoporttal, amelyről érdekességként elmondhatjuk, hogy többek között támogatója és tulajdonosa a Formula 1 Mercedes-AMG Petronas csapatának és versenyzőinek is

– tette hozzá Patai Gergely, a Graboplast beszerzési igazgatója.

A fenntartható, kedvező ökológiai tulajdonságú sportpadló kimagasló erőleépülésű, amelyet a Graboplast közel száz országban értékesít, és nap mint nap több százezer sportolónak hatékonyan védi az ízületeit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában