Iparos, szakember, szolgáltató

2022.09.24. 09:36

Moson Vármegye iparosait díjazták - Újabb 4 kerámiatábla hirdeti a szakmai sikert + fotók

Újabb négy kerámiatábla hirdeti, hogy komoly szakmai sikereket elért iparos, szakember vagy szolgáltató vállalkozás működik az adott épületben. Ezt ünnepelték meg pénteken.

Mészely Réka

Fotó: Kerekes István

Idén tizenhetedszer adták át a Moson Vármegye Iparosa díjakat, a Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület szervezésével a Dunatakarék Bank Zrt., valamint a Kisalföld napilapot és a LajtaPress hetilapot is kiadó, Médiaworks Hungary Zrt. támogatásával és segítségével.

Az elismerésekkel együtt egy kerámia táblát is átvehettek a díjazottak, ami üzletük, lakóhelyük homlokzatán kapott helyet. Mindezt azzal a céllal, hogy fennen hirdesse a környezetnek, hogy itt él és dolgozik, sok-sok év munkájával komoly szakmai sikereket elért iparos, szakember és szolgáltató vállalkozás.

  • Az Év Iparosa az idén Szabó Zoltán autószerelő, és Blümel Ottó villanyszerelő mester
  • az Év Szakembere Dubnicz Pál
  • az Év Szolgáltatója TRIBERG csoport lett. 

Tevékenységükkel kiérdemelték ezt az elismerést és környezetük büszke lehet, hogy ilyen sikeres és eredményes vállalkozások működnek lakóhelyükön.

Mindenkori cél, hogy a díjazott iparosok, szakemberek, szolgáltatók sikerén felbuzdulva, évről évre egyre többen mérettessék meg magukat a Moson Vármegye Iparosa díjon.

A díjazottakat mind a négy helyszínen köszöntötte Németh László, az Ipartestületek Országos Szövetsége elnöke és Winkler Károly, a Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület elnöke.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában