A véradás egyben szűrővizsgálatként is szolgál

2021.02.23. 14:35

Audi Hungaria: véradás több mint 23 000 életért

Az Audi Hungariánál az elmúlt héten véradó napokat tartottak. A vállalat egészségmenedzsment szakterülete által szervezett véradásokon az elmúlt évek során összesen közel 8.000 munkatárs adott vért.

kisalfold.hu

Az Audi Hungaria munkatársai számára fontos a véradás.

Forrás: Audi Hungaria

„Vállalatunknál az önkéntes véradás immár nagy hagyománnyal rendelkezik, amely ebben az esztendőben a koronavírus miatti helyzetben különösen nagy jelentőséggel bír. A járvány elleni védekezésben kiemelten fontos az önzetlen segítségnyújtás, ezért nagyon büszke vagyok véradó munkatársainkra. Hálásan köszönöm nekik, hogy emberéleteket mentenek” – mondta Dr. Knáb Erzsébet, az Audi Hungaria Zrt. személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja.

Az Audi Hungaria munkatársai számára fontos a véradás.
Fotó: Audi Hungaria

A több mint tíz éve bevezetett önkéntes véradások során ezidáig összesen közel 8 000 audis vett részt, ezzel a mai napig 23 349 ember életének megmentéséhez járultak hozzá. A munkatársak véradása egyben szűrővizsgálatként is szolgál, amivel saját egészségüket is védik. Az Audi Hungaria egészségmenedzsmentje rendkívül nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a munkavállalók egészsége érdekében átfogó szolgáltatásokat nyújtson. A négykarikás vállalat egészségügyi központjaiban több mint 30 munkatárs foglalkozik a betegek ellátásával és a megelőzés feladataival.

Az Audi Hungaria Zrt. felelős vállalatként hozzájárul a régió egészségügyi ellátásának fejlesztéséhez, valamint a koronavírus-járvány megfékezéséhez. Ennek jegyében a vállalat rendszeresen nyújt adományt fontos szervezetek számára. A koronavírus elleni védekezéshez az Audi Hungaria az elmúlt esztendőben több mint 100 millió forinttal támogatott hat egészségügyi és szociális intézményt a régióban. Továbbá egy Audi Q3 típusú gépjárművet állított a győri Magyar Vöröskereszt rendelkezésére, hogy a szervezet hatékonyabban segíthesse az egészségügyi intézményeket és hatóságokat a koronavírus leküzdésében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában