Legszebb fogások

2024.01.10. 10:27

Nem mindennapi kecsege és nyurga ponty – cikksorozatban mutatjuk meg olvasóinknak Győr-Moson-Sopron legszebb halait + fotók

A Sporthorgász Egyesületek Győr-Moson-Sopron megyei Szövetsége nemrég játékot hirdetett a horgászoknak. A legszebb fogásokat fotókon várják, három szerencsés pecás 2024-re szóló, éves területi jegyet nyerhet a vármegye folyóvizeire.

Ollári Gergely

A játék 2024. január 20. -ig tart. Folyamatosan érkeztek a legszebb halak a szövetséghez, ma ismét két nem mindennapi fogást mutatunk meg Olvasóinknak.

1. 

Ön fogott már kecsegét? Lascsik Sándornak sikerült. A horgász a Dunán, Gönyűnél fogta ezt az ötven centiméteres kecsegét. Gilisztát használt csaliként, hosszú előkés feeder módszert alkalmazott, felszerelése pedig 0,25 mm monofil főzsinór, 0,20 mm előke és 10-es márnázó horog volt. Örömmel fotózta le a nem mindennapi halat.

 

2. 

Strasser Ferenc is egy gyönyörű hallal büszkélkedhet. Két szem csontival, keszegező felszereléssel fogta ezt a több mint négy kilogrammos nyurga pontyot a Lajtán.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában