Ajándékcsomagok

2024.01.14. 12:00

Megköszönték az együttműködést a soproni tűzoltóknak

A Taeg Tanulmányi Erdőgazdaság Zrt. ajándékcsomagokat adott át köszönetképpen a soproni tűzoltóknak.

Papp Fanni

Sándor Gyula köszönetnyilvánító ajándékcsomagokat adott át a katasztrófavédelem munkatársainak. Fotó: Szalay Károly

A Taeg Tanulmányi Erdőgazdaság Zrt. a soproni katasztrófavédelem munkatársaihoz látogatott tegnap, hogy ajándékcsomagokkal köszönje meg a szoros együttműködésüket és a soproni erdőért végzett munkájukat. Az átadáson részt vett Sándor Gyula a Taeg Zrt. vezérigazgatója, Bánáti László, a Taeg Zrt. oktatási és ökoturisztikai igazgatója, Molnár Sándor tűzoltó ezredes, a Soproni Katasztrófavédelmi Kirendeltség vezetője és valamennyi munkatársa. 

– Szoros az együttműködésünk a katasztrófavédelemmel, több feladatot is ellátnak az erdőgazdaságunknál. Az erdőtüzek megelőzése mellett gyakran közösen tájékoztatjuk látogatóinkat az erdőben való tűzgyújtás és viselkedés szabályairól, és kidőlt fák okozta kár elhárítása esetén is számíthatunk rájuk – mondta Sándor Gyula. 

Az elmúlt időszakban nem volt jelentős erdőtűz a térségben. Hozzátette, az ajándékcsomagban az erdőgazdaság által készített élelmiszerek találhatók, illetve étkezési utalvány egy étterembe és tiszteletbeli jegyek az Erdő Háza Ökoturisztikai Látogatóközpontba. 

– A térségben számos erdőterület található, az elmúlt időszakban szerencsére nem volt jelentős erdőtűz itt. Együtt dolgozunk azon, hogy megelőzzük az ilyen eseteket – tette hozzá Molnár Sándor. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában