6. rész

2024.01.13. 08:15

Hogy néz ki egy 20 kg feletti ponty? Vagy 10 kiló feletti amur? – Fotókon mutatjuk a két Győr-Moson-Sopronban horgászott hatalmas halat

A Sporthorgász Egyesületek Győr-Moson-Sopron megyei Szövetsége nemrég játékot hirdetett a horgászoknak. A legszebb fogásokat fotókon várják, három szerencsés pecás 2024-re szóló, éves területi jegyet nyerhet a vármegye folyóvizeire.

Kisalföld.hu

A játék 2024. január 20. -ig tart. Folyamatosan érkeztek a legszebb halak a szövetséghez, ma ismét nem mindennapi fogásokat mutatunk meg Olvasóinknak.

1. Szalai Milán a 12,5 kilogrammos amúrt, fenekezős módszerrel a Dunán fogta, bojlis jellegű felszereléssel, 23-as fonott főzsinórral, leadcore, 230g-os grippa ólommal, kombi-rigen felkínált, kikönnyített kukorica csalival. Gyönyörű a hal, sokan horgásznak amurra vármegyénkben is.

 

2. Több mint húsz kilogrammos pontyot fogott Germuska Bence tavaly a Bagaméri-holtágon. Szereléke 0.33 monofil főzsinór, 4-es horog, dupla 30 mm saját készítésű bojli volt.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában