Jég veled!

2024.01.21. 07:48

Együtt korcsolyáztunk az éjszakába - Curling és kapuralövő-verseny a Jégpályák Éjszakáján Győrben + képgaléria

A hagyományokhoz híven idén is megrendezte a Jégpályák Éjszakáját a Magyar Jégkorong Szövetség. Szombat este térségünk több városában is korcsolyát húztak fiatal s idősek, többek között Győrben, Mosonmagyaróváron, és Csornán. Az esemény népszerűségét jelzi: a rendezvényt tavaly az év szabadidősport-eseményének választották.

Ollári Gergely

Fotó: CSAPO BALAZS

A Magyar Jégkorong Szövetség rendezvényéhez az UNI Győr ETO Hockey Club is csatlakozott jégpályáival. Szombaton meghosszabbított nyitva tartással várták a győri jégpályákon a téli sportok szerelmeseit. A Győri Jégsport Központ pályáin, és a Dunakapu téri jégpályán is este tíz óráig várták a jeges sport kedvelőit.

Előbbi helyszínen a vendégeket zenés közönségkorcsolyázás várta, melyen lemezlovas gondoskodott a jó hangulatról. Emellett volt szlalompálya, valamint jeges akadálypálya is, kezdők és haladók számára. A központ kisebb, gyakorló jégpályáján curlingbemutatót tartottak, ahol többen ki is próbálhatták a sportágat.

A belvárosi, Dunakapu téri jégpályán többek között kapuralövő-versenyt rendeztek, majd zenés korcsolyázás szórakoztatta a kilátogatókat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában