Rendezvény

2023.10.05. 19:39

Nyugdíjasok kulturális találkozóját tartották a mosonmagyaróvári Fehér Lóban - fotók

A közönség sokszor együtt énekelt, együtt nevetett, együtt mosolygott a színpadon szereplő fellépőkkel a kistérségi nyugdíjasok kulturális találkozóján, melyen szép számmal gyűltek össze a Fehér Ló Közösségi Házban.

Mészely Réka

Az eseményen több csoport is bemutatkozott. Fotók: Kerekes István

A kistérségi nyugdíjasok kulturális találkozójának adott otthont a Fehér Ló Közösségi Ház csütörtökön délután. A Mosonmagyaróvár És Környéke Nyugdíjas Egyesület elnöke, Bujdosó Zoltán kiemelte: a térség huszonnyolc klubjából huszonnégy képviselteti magát az eseményen, tizenhét produkcióval színesítve a műsort, megmutatva kulturális tudásukat, csillogtatva képességüket.

Iváncsics János mosonmagyaróvári alpolgármester köszöntőjében arra kereste a választ, hogy mit lehet tenni nyugdíjasként. Mint elmondta, tapasztalata szerint az idős korúak megtalálják a hasznos elfoglaltságot, amit ez a rendezvény is bizonyít, a kultúra mellett szociális téren is tevékenykednek. A városvezető kívánta, tarták meg aktivitásukat és vidámságukat.

A térségi nyugdíjas klubok énekkel, tánccal, verssel és prózával, jelenetekkel szórakoztattak, melyek szóltak a gyönyörű időskorról, de a szerelemről is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában