Adomány 400 családnak

2023.10.16. 14:06

Két tonna élelmiszert osztottak ki a rászorulóknak Győrben

Vámos Annamária

Fotó: Csapó Balázs

Az Európai Borlovagrend Hungária Konzulátus Győri Legációja és a Család- és Gyermekjóléti Központ szoros együttműködésének legújabb eredménye, hogy egy jótékonysági akció keretében két tonna élelmiszert osztottak ki a kiértesített rászorulóknak. A civil szervezet aktív tagja, az OSI food ügyvezetője Zsidi Sándor ajánlotta fel a nagy mennyiségű fagyasztott húskészítményt és zöldséget.

A központ igazgatója, Rákosi – Tóth Rita elmondta, hogy ennek a nagylelkű támogatásnak köszönhetően 350-400 család részesül ebben az adományban. Az osztást három helyszínen végezték a Család- és Gyermekjóléti Központ Adyvárosi és Újvárosi Irodája előtt, illetve a Hajléktalanokat Segítő Szolgálathoz is jutott belőle. Karakai Zsolt első legáttól megtudtuk, ez a harmadik alkalom egy éven belül, hogy jótékonysági akciót szervez a borlovagrend, és karácsonyig több alkalommal szeretnének még felajánlásokat tenni, mivel a jószándék, a jó példa mindig újabb és újabb segítséget eredményezhet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában