Nem szakmai feladat. Meglepetés

2023.10.27. 14:39

A hédervári tűzoltók köszöntötték Lilit születésnapján

Nem akárhogy akármilyen ajándékot kapott a hédervári Koch Gabriella Lilit születésnapjára! A négyéves kislányt a helyi önkéntes tűzoltók lepték meg.

Mészely Réka

Forrás: Hédervár Tűzoltó Egyesület

A péntek reggel nem akárhogy indult a hédervári Koch Gabriella Lilitnek: azon túl, hogy ma ünnepli negyedik születésnapját, egy különleges meglepetéssel is készültek számára. 
A Hédervár Tűzoltó Egyesület tűzoltóautója nem segíteni indult, hanem meglepetést szerezni egy olyan kislánynak, aki kora ellenére már második éve szívesen jön a közösségbe, részt vett már szerelési bemutatóban és táborozott is a csapattal. 
Ábrahám Szilvia egyesületi elnök elárulta: "Lilit ma tűzoltóautóval mehetett óvodába és tűzoltópólója is rajta volt, ahogy kezében Elvis a tűzoltó a meséből. A kislány többször lepett meg bennünket, volt, hogy rajzot tűzött a szertár ajtajába, volt, hogy virágot. A szülinapja alkalmából leptük meg őt, a mosolyáért, a csillogó szempárért ma is megérte! Boldog születésnapot Koch Gabriella Lilit!"

Forrás: Hédervár Tűzoltó Egyesület
 

 

Forrás: Hédervár Tűzoltó Egyesület

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában