Felvonulás, programok

2023.09.06. 13:11

Traktoros napot tartanak Sopronhorpácson

Nyolcadik alkalommal rendezik meg Sopronhorpácson a traktoros napot, ahol színes programokkal, felvonulással és muzsikával is várják az érdeklődőket.

Papp Fanni

Fotó: Németh Dávid

Élénk földművelő élet jellemzi Sopronhorpácsot, ahol a sok gazda mellett élnek olyanok is, akik csak a saját otthoni munkáikat is traktorral végzik. Ez ösztönözte a ma már hagyományosnak mondható traktoros nap megszervezését, amit az alföldi Csólyospálos település is inspirált, akikkel a település jó kapcsolatot ápol a tűzoltóságok révén. Sopronhorpács vezetői az alföldi rendezvények mintáján hozták el a rendezvényt a térségünkbe.

Idén a traktoros napot szeptember 9-én, szombaton rendezik meg a sopronhorpácsi futballpályán. A traktorosoknak a regisztráció 8 órakor kezdődik, amit 9 órától felvonulás és versenyek követnek. Az eredményhirdetés 12 órakor lesz, majd 12.30-től közös ebédre várják a jelenlévőket. A délután hátralévő részében Herczeg Balázs "Mókusnak" lesz motoros bemutatója, később pedig zenés mulatozás lesz Drazsé Music közleműködésével. A GSD Agrárprodikt Kft. jóvoltából készülnek a kisebbeknek is szórakozási lehetőséggel, lesz traktorozás, hordó vonatozás és légvár.

Fotó: Németh Dávid

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában