Elindult a várva várt szolgáltatás

2023.09.26. 17:59

Olvasni jó - Csatasorba állt a könyvkölcsönző automata a vidéki buszállomáson Győrben

Mostantól éjjel-nappal kölcsönözhetnek tőlünk olvasóink könyveket, a készülék a Volán vidéki pályaudvarán található, a váróterem bejárata mellett - közölte portálunkkal a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér.

Kisalföld.hu

Névtelen terv - 1

A kölcsönző automata használatával a könyvtár nyitvatartási idejétől függetlenül, éjjel-nappal lehet könyveket vagy egyéb dokumentumokat kölcsönözni és visszahozni

A kölcsönző automatát csak érvényes olvasójeggyel rendelkező beiratkozott olvasók használhatják, azok, akiknél nincs lejárt határidejű kölcsönzött dokumentum.

A kéréseket az olvasók igényelhetik:

űrlapon

-e-mailen: [email protected][email protected]

- telefonon: Központi Könyvtár: 96/516-676, Kisfaludy Könyvtár: 96/328-022/2.

Az olvasójegyét vagy a kapott QR kódot tartsa a leolvasó nyíláshoz, vagy a „Belépés egyszeri jelszóval” opcióra kattintva adja meg az e-mailben kapott nyolcjegyű kódot. - 1

Az online katalógusban elérhető dokumentumok közül lehet választani, tehát bármelyik részlegből, fiókkönyvtárakból is a fenti elérhetőségeken.

A központi könyvtári és Kisfaludy könyvtári kéréseket hétfőtől péntekig napi szinten teljesítjük, a fiókkönyvtári kéréseket szerdánként.

A dokumentumok automatába helyezéséről értesítést küldünk, azok 72 órán belül vehetők át. 

A kölcsönzési határidőt a rendszer az átvételtől számolja, amit megtekinthető az eCard mobilapplikációban és az online katalógus felületén saját bejelentkezéssel. A visszahozott dokumentumokat a könyvtárosok ellenőrzés után veszik vissza az olvasó kölcsönzőpultjából - olvasható a sajtóközleményben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában