Kötetlen beszélgetés

2023.09.09. 21:15

Közönségtalálkozó a soproni színházban

A Soproni Petőfi színház közönségtalálkozót szervez szeptember 15-én 17.00 órától, melynek helyszíne a színház büféje.

Kisalföld.hu

A rendezvényen Kiss József színházigazgató, Eperjes Károly (Kossuth-és Jászai-díjas, az MMA rendes tagja) rendező és a Rómeó és Júlia című előadás szereplői beszélgetnek Varga Róbert újságíróval, amelyet egy laza, kötetlen kávézás és sütizés követ. 

Az érdeklődőknek lehetősége lesz fotókat készíteni a művészekkel, majd 18 órától beülhetnek a Rómeó és Júlia próbájára, hogy részesei lehessenek a színházi előadás születésének Eperjes Károly rendezővel.

A közönségtalálkozón azok vehetnek részt, akik színházbérlettel rendelkeznek vagy jegyet váltottak a Rómeó és Júlia előadások valamelyikére, esetleg a Színházpártoló Egyesület tagjai és regisztrálnak az [email protected] e-mail címen, legkésőbb szeptember 12-én hétfőn éjfélig.

Az érdeklődők további információt a jegyiroda munkatársaitól kaphatnak a 99/ 517-517 vagy 99 /517 -518-as telefonszámokon, valamint az e-mail címen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában