Borok, barátok, koncertek, vidámság

2023.09.22. 11:24

Borünnep extrákkal: Hamarosan itt a IV. VinÓvár!

Október 14-én újra borünnep lesz Mosonmagyaróváron, immár a negyedik. A közelgő rendezvényről Vajas Péter főszervezőt kérdeztük.

Mészely Réka

Forrás: VinÓvár

Borok, barátok, koncertek, vidámság. Röviden ezt ígérik a rendezvényre jegyet váltóknak. Mire számíthat, aki még nem vett részt VinÓváron?

– Elsősorban felhőtlen kikapcsolódásra. Elegáns környezetben, kellemes élőzenei koncertek mellett csodálkozhatunk rá a magyar borok fantasztikus sokszínűségére és átélhetünk egy pozitív közösségi élményt. Idén az egyetemi és a várbeli helyszínek mellett egy új helyszínnel bővül a rendezvény: a Wittmann Bistro-ban kézműves magyar és külföldi sörökkel lehet majd ismerkedni és itt lesz a rendezvény hivatalos After Party-ja is – tudtuk meg Vajas Péter főszervezőtől.

Forrás: VinÓvár

Kiemelte: 

Örömmel tapasztaljuk, hogy évről-évre egyre nagyobb érdeklődés követi az eseményt, ez az elővételes jegy eladásokból is egyértelműen látszik. Biztosak vagyunk benne, hogy a nagyszámú visszatérő vendégeink mellett sok új vendéget is köszönthetünk majd a IV. VinÓváron. Annak pedig külön örülünk, hogy egyre több cég is úgy gondolja, hogy munkatársaival, partnereivel együtt kapcsolódnak ki és fedezik fel együtt a magyar borászatok újdonságait - kvázi ‘csapatépítőt’ tartva a VinÓváron.

A IV. VinÓvárra a szervezők mintegy ezer vendéget várnak. A nagyszabású eseményen a hazai borvilág prominens képviselői mutatják be kiváló boraikat. Mindezek mellett a VinÓváron borverseny is zajlik majd. A meghívott 24 borászat által nevezett borokból a dr. Mészáros Gabriella nemzetközi borakadémikus vezette szakmai és társadalmi zsűri idén is kiválasztja Mosonmagyaróvár Város és a Széchenyi István Egyetem Albert Kázmér Mosonmagyaróvári Karának díjnyertes borait, amelyek egy évig viselhetik ezt a megtisztelő címet.

7 ok, hogy miért érdemes részt venni a VinÓváron:

1. A rendezvényen 24 hazai- és határon túli, magyar kötődésű borászat mutatja be újdonságait és érlelt tételeit.

2. A kiváló borok mellett magyar és külföldi kézműves sörökkel is lehet ismerkedni.

3. A rendezvényen a VinÓvár borversenyén győztes borok is megkóstolhatók.

4. Idén már 4 hangulatos helyszínen zajlik a közel ezer főt megmozgató színvonalas nagykóstoló.

5. Élőzenei koncertek fokozzák a hangulatot.

6. Nincsenek extra helyszíni költségek: a belépőjeggyel minden helyszín és koncert látogatható és minden kóstolható (borok, sörök, ásványvíz, borkorcsolyák, kísérő falatkák).

7. Elegáns, kulturált környezetben, mosolygós arcok között garantált a kikapcsolódás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában