Tízmilliárdos projekt

2023.08.02. 14:45

Tovább fejlesztik a mosonmagyaróvári termálfürdőt

Mészely Réka

A Strandok Éjszakája keretében hatszázan keresték fel a mosonmagyar­óvári fürdőt, melyet folyamatosan fejlesztenek. Fotó: Kerekes István

A mosonmagyar­óvári termálfürdő tulajdonosa, Szeredi Ádám nagy terveket dédelget. Flexum Flow néven jelentős látványelemekkel, egy wellnesskomplexummal, mélygarázzsal, új játszótérrel gazdagodhatna az intézmény egy tízmilliárdos projekt keretében. Rongits Attila fürdővezető érdeklődésünkre elmondta: a tervekről nem mondtak le, továbbra is számítanak a támogatásra, ugyanis a beruházás nem jöhet létre a kormány segítsége nélkül. 

– Addig is saját forrásból fejlesztjük tovább a termálfürdőt – emelte ki Rongits Attila. Arról szintén írtunk már, hogy a fürdő a Széchenyi-egyetemtől vásárolt területtel tovább bővült. 

– Az új területet füvesítettük, egy beach jellegű, homokos részszel egészülünk ki, strandröplabdapályával. A bejáratnál egy lounge jött létre. A régi szauna helyére thaimasszázs-terem kerül – sorolta a fürdővezető. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában